aku-dan-photography

Sunday, July 31, 2011

Secret recipe mango cake



Aku ke secret recipe, kampar.. hajat hati nak pekena kek durian tapi kata adik tu... udah discontinue...

So aku order kek mango... peh, mmg bukan taste aku...anak beranak...mgkin aku yang tak biasa makan kek kot... (tapi kek blueberry dia sedap lak)

Danny dapat 5A time pre pksr baru2 nie... so orang umah dah janji nak bwk dia  makan karipap secret recipe yang besor tapak tangan tu.. aku order dua... mana le tau, kot2 tergastik esok..leh gak perangat kat maikrobifaven...  kikiki...

La nie pon perot aku tak berapa sihat... terasa senak2 lain je... aku rasa terlebih makan bawang sbb smalam aku makan metabak...maklumlea, metabak era millenium...isi ayam tak banyak mana tapi bawangnya bertimbon2...macam le aku ni mamat bangla, yang mmg gemor ratah bawang.....

Selamat berpuasa walau di mana pon kome berada.....

Kulop ludin spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...