aku-dan-photography

Friday, July 22, 2011

Panas badan



Seminggu yang baru lepas nie, aku tak berapa sihat... kebanyakkan masa..pala tingtong jea....

Semalam lepas bawak budak balik dari bidor, terus aku makan obat...

Kul 6:30 ptg letak pala.... sedor2 dah kul 6 pagi.... gaw2 ponye tido... tak ingat apa dah sebab badan takleh tahan.

Hari ni, ada lak suruh aku ke tempat lain lak.... aku tak endak... bukan aku melawan tapi aku mmg dalam mode kurang beri tumpuan....

Bior le aku berehat... minggu depan.. harap2 semua ok!

Hidup berteman ubat

Kulop Ludin

2 comments:

ticer anum said...

betul sgt tu sir,kita nie bukan robot.kekdng deme yg menyuruh tu mcm x tau penatnya kita mengadap keje dr pagi smpi ptg.

kulop ludin said...

tu lea.. try gak nak elak mc... sian kawan2 lain rilif kelas...

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...