aku-dan-photography

Monday, July 4, 2011

outing ke lata kinjang

balik dari ziarah opah aku di ipoh.. lepas hantar orang umah.. aku terus ke lata kinjang..sebab ada outing bersama group photographer MAC ( MALAYSIA ALPHA CLIQUE). Foundernya baik dan peramah. dikesempatan itu, dapat aku try lens sony G lens,70-400mm... mantap betul... subjek nampak dekat! berat pun leh tahan.... harga? 5 ribu je....... ( bedarah idong)

2 comments:

Pakcu Sofi said...

5 ribu JE...haha

nak join group tu camna?

kulop ludin said...

syarat2 nak join... menggunakan kamera sony... ape jenis kamera asalkan sony....
mike add FB teman, kulop ludin nanti awok forwardkan ke fb group nie.. tkasih.

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...