aku-dan-photography

Monday, July 25, 2011

Ole2 chiangmai



Kawan aku ke chiangmai.. seronok katanya sebab banyak tempat dia lawat.

Banyak dia sopping.... dari sutera sampai la permata... katanya, henpon mura2 kat sempadan burma... iphone5  baru je rm200 siap ada wifi lagik! Hebat tul... apple baru je wat iphone4 tapi kat sana dah ada ip5!

Time dia nak gi dolo, aku cuma mintak dia belikan cap...yang ada tulis chiangmai... tak sangka dia ingat lak.. so tadi dia ajak ngeteh, mcm biasa kami lepak shamli bistro, tapah.

Tak lama, dalam sejam... sbb masing2 dah nguap.... dia jugak bgtau dah beli acer transformer (kalau  tak silap) kat glory ipoh... tabby android 10"... harga dalam 1.4k.... aku dah pegang2 sbelum ni.... tapi aku pilih huawei gak sbb leh sumbat simkad...

Kami, sama2 minat gajet bigboy toys nie.. boleh dikatakan masing2 ada agak sama je gejet2 tu.... yang berbeza cuma tempat kerja......

Aku....di sekolah, manakala dia... pegawai di PPD......

Kulop ludin spenda pintal getah

1 comment:

Pakcu Sofi said...

murahnya harga gadjet kat sana!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...