aku-dan-photography

Thursday, July 21, 2011

Mode tanda kertas



La ni musim peksa... part menanda mmg leh wat tido awal.... sakit kepala memikirkan jawapan budak2.

Aku kesian ngan budak skarang... kecik2 dah mula stress kalau tak mencapai target... beg skolah pun dah nak sama   level ngan troli tesco.

Balik skolah, mandi2.. makan kemudian sambung ke sekolah agama..ataupun kelas tambahan..  dkt2 kul 6 baru nak free.. lepas tu nak buat kerja sekolah...

Itu le rutin harian budak2 seawal tahun satu.... tak merasa nak main2 tanah kata orang.

Hidup kekadang selamba

Kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...