aku-dan-photography

Wednesday, July 20, 2011

Mode kurang sihat



Minggu lepas, orang umah bawak duyan 2 bijik....

Kuning2 isinya.. mmg lazat... danny suka... aku suka... maknye pun suka...

Danny makan banyak ulas..aku 3/4 ulas dan orang umah ada le 1/2 ulas...

La nie... danny panas badan nak demam, aku pon panas badan... sama2 tak berapa sihat.....

Masa balik dari ipoh, ahad lepas.. aku nampak pondok jual durian kat area gopeng tu tumbuh macam cendawan lepeh hujan..... peh... banyak sungguh.... sampai tetido2 satu makcik tu dalam pondok dikelilingi dedurian...

Untung bagi mereka yang kaki durian.... aku? Aku dah tak berapa laju makan king fruit nie..... sebab aku tak pandai ngopeknye dan kebiasaan, orang rumah aku yang kopek... skill dia tinggi...

Haih... makin panas badan nie walopon eikon 16 darjah celcius!

Hidup bior sedap

Kulop Ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...