aku-dan-photography

Saturday, July 23, 2011

Klinik razi



Tapah ada banyak klinik, tapi aku sangat biasa ke klinik razi.. doktornye wat aku tenang.. senang nak ngadu nasib.

Satu lagi ialah klinik chia.. aku jarang ke sana melainkan kalau dah takde option..ini kerana aku masa beradap tu terasa keras je sebab xpression doktot tu macam gitu jea... statik dan stern...

Klinik sandu pun ok gak cuma orang ramei.... maleh nak menunggu... dr sandhu tu ada mbbs jadi kalau dia nak kerat2 mana patut mmg berkelayakan...

Kemudian ada bebepa buah klinik yang jarang aku wat lawatan.....

Wah.. kuat ubat kali ni... dah 4 kali hset aku terlepas dari tangan... aku tido dolo...

3 comments:

Kakzu said...

Klinik Sentosa camne plak sir....teman ubat kat situ plak mujarab...

Kakzu said...

Klinik Sentosa cmne sir...teman kat situ mujarab pulak ubatnya.

kulop ludin said...

Sir idak pernah ke sentosa tu.....
Ramai gak member2 kata obatnye bagus.....
Nanti leh try!!!!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...