aku-dan-photography

Saturday, July 9, 2011

huawei tabby

hari ni aku ke komputer fair di smjk perempuan kampar... aku ingat stadium indra mulia tapi ghopenye tempat lain... mulanya aku ke rainbow, saja2 usha ipad2, ada jenih 16 gb 3g... harga 2k ckit... so bila timbang kati, rasa macam lebor betoi... susah nak bawak... (helah bela diri ni) so masa kat pameran tu... aku ternampak tabby huawei nie... 8gb 3g, cuma kamera je 2mpixel... harga 999.... not bad gak sbb internal dia 8gb, 526 ram.... android 2.2... sama level ngan motorila aku.. bestnye sebab leh instal mobo player untuk layan movie format mkv.... takyah nak konvert2.... dan seperti biasa.... android makan bateri cepat tul....

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...