aku-dan-photography

Tuesday, June 21, 2011

sukan tahun satu buat danny

masa aku sebaya danny, aku masih ingat opah aku datang bagi moral sapport.... kemudian kami sama2 balik, tggu bas ke stesen bas ipoh dan kemudian balik ke tg rambutan. Aku sempat skolah kat sk sri kinta ipoh...lepas tu bertukar ke srk methodist, tanjung rambutan. time tu mudah je nama kelas.. S : budak pandai... R: pertengahan K: gitu2, dan M: gini2 separuh tiang... dari darjah 1-5, asek kelas R je bagi aku hinggalah darjah 6, aku berjaya gak masuk kelas S...... tapi tak sampai sebulan, aku pindah ke melaka....... frust tapi apakandaya, time tu mana ada kaunselor nak aku luahkan segala kepayahan menyesuaikan diri di tempat baru.....

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...