aku-dan-photography

Wednesday, June 15, 2011

perang siber bermula

beberapa laman web telah dihack oleh hackers tempatan.. dema marah sebab gomen dah blok rakyat malaysia dari mendonlod, so ramai panas perot terutama dema2 yg bijak IT... so, tadi aku tengok wabsite malaysia tourism (kalau tak silap) terpampar kata2 amaran geng2 hacker pada gomen... dapat aku rasakan suasana macam filem lak.. mmg macam dunia barat! bagus2 anak tempatan..tinggi2 skill dema. dan goyah sungguh sistem pertahanan IT gomen nie...kena upgrade lagi sekiuriti maya! buatnya dema hack sistem gaji, sedor2 gaji tak masuk...mau le makan pucuk ubi hari2 nanti! aku yakin, masa aku tulis nie... dua2 group sedang laju memecah code masing2.. macam matrik le kot.... dan aku rasa esok, akan banyak website gomen kena hack, mau tak tido malam pada sapa berkenaan.. Ini adalah amaran keras bahawa kemampuan muda-mudi belia sekarang jangan dipandang rendah.... info mengenai mereka ada di facebook! kalau korang lawat situ, korang leh tahu..ramai tak bersetuju dengan tindakan gomen.... gomen pun agak nakal... banyak betul buat pelarasan harga dari minyak sampai le gula...dan astro pon tumpang kaki! haih.. hidup kekadang selamba! KULOP LUDIN!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...