aku-dan-photography

Monday, June 27, 2011

minggu yang bizi

minggu lepas mmg sibuk. 2 hari jadi hakim choral speaking, kemdian jadi potograper sukan sekolah hari khamis... jumaat hingga ahad di kuala woh...jadi pemimpin scouts... tengok2 budak.... pegi petang balik dkt2 tengah malam... aku tak tidor sana sbb badan rasa tak selesa.... sakit le beralaskan batu2 kat bawah khemah...( faktor usia kot)... Minggu depan, hari sabtu ada larian serentak satu perak... semua skolah terlibat..... Aku dah tentu jadi potograper...tapi kali ni aku malas nak ambik gambar... aku nak jadi SirVideoTaker lak.... guna nokia N8 ngan Sony blogger...

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...