aku-dan-photography

Friday, June 17, 2011

laman web kerajaan kena hack

rapuh juga laman web gomen ni yea.. bahaya situasi ni sebab data2 sulit boleh disedut2 macam tu jea.. satu tamparan hebat bagi pakar2 IT yang tak mampu menangkis hacker ni... berapa juta rugi tu tak pasti...apa yang aku nampak di fb... rata2nya menyokong penuh tindakan hackers2... marah betul sebab kerajaan blok laman2 perkongsian...dan aku rasa kerugian pada mereka yang telah membeli akaun premium bukanlah sedikit.. mungkin ratus ribu... Pengurangan harga minyak, pada aku masih belum cukup kuat mengalih fokus rakyat malaysia...belum cukup kuat! Persoalannya adakah kerajaan akan tunduk kepada tuntutan menarik semula halangan atau berkeras dengan keputusan sedia sda....... Dalam banyak2 permintaan facebook... ada dua menarik minat aku, hack laman pinjaman dan hack biro angkasa... *kikiki--- hidup kekadang selamba, kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...