aku-dan-photography

Thursday, June 9, 2011

kuala woh

kuala woh by Kulop Ludin
kuala woh a photo by Kulop Ludin on Flickr.

petang rabu aku keluor ngan kawan... orang trolak tapi tinggal di tepen...

seorang guru yang mempunyai minat dan kemahiran tinggi dalam bidang tangkap gambar.

banyak aku belajar dalam 3 jam bersamanya... salah satunya... slow shuttle seperti dalam gambar.

banyak kali aku pergi ke kuala woh tetapi kali ini aku rasa puas sebab dapat gak wat ayor kuala woh tu berasap2!!!!

lepeh ni aku nak cuba lagi!! mana2 sungai pon jadik!!!

2 comments:

ajacikedis said...

wow.. cantik kemain

kulop ludin said...

kikiki...
tkasih.....

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...