aku-dan-photography

Monday, June 20, 2011

hadiah dari aperture



published di aperture magazine

pagi tadi aku terima hadiah cenderahati dari majalah aperture sebab gambar aku terpilih untuk terbitan pertama. aperture adalah majalah dslr berbahasa melayu pertama di Malaysia jadi rasa best gak gambar yang aku tangkap terpilih untuk edisi sulung! aku nak cuba hantar lagi ke majalah lain pulak! aku tengah memikirkan moment2 menarik untuk dikongsi...

4 comments:

NARDtheNERD said...

wah tahniah..
:)

kulop ludin said...

tkasih.......

ibuayu said...

tahniah
nak cari majalah tu kat mt ni

kulop ludin said...

tkasih... majalah tu ada kat mph... tapi dah masuk edisi 4... mudah nak faham sbb dalam bahasa melayu!!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...