aku-dan-photography

Friday, June 10, 2011

astro naik lagi

tak silap aku astro akan naik lagi. ada aku tengok pakej baru pelarasan harga. entah apa benda, aku tak pasti. nak diterminate, kawasan aku ni tak dapat nak tangkap siaran percuma! rasa muak bila takde benda yang turun...makin lama makin melampau. pada aku, cukup2 la tu... jangan le melampau sangat. takkan tak cukup apa yang pelanggan dah bayar tiap bulan.....

2 comments:

Ali Kanchan aka Pirate said...

Astro dr dulu mencekik darah! sy dah lama terminate... pakai Unifi lak. Tenet+tel+tv

kulop ludin said...

untung le ada unifi tu....
kat sini... astro le paling berkuasa!!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...