aku-dan-photography

Monday, May 23, 2011

roti tisu everest mamak tambun

minggu ni aku balik kg... macam biasa aku akan lepak minum di kedai mamak tambun bersama ejan... kawan kecik sampai la skarang, dah 30 tahun kami berkawan.... so aku order roti tisu, dalam pala... biasanya tinggi roti tisu dalam sekaki jea.... Tapi yang sampai 1 meter! entah apa kena ngan mamak tu! orang semua pandang kat meja kami.... Harganya cuma rm3.50 jea... kikiki! aku rasa mungkin sebab aku ada kenyit mata kat mamak tu...dan mungkin dia bersemangat! Hidup kekadang selamba, Kulop ludin.

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...