aku-dan-photography

Sunday, May 15, 2011

opah aku uzur, mana anak2nya?

opah aku semakin uzur... balik kali ini, benar2 merisaukan aku.....dia asyik baring dqn tak mampu untuk bergerak seperti biasa. aku dah pujuk untuk dia tinggal bersama aku tapi dia taknak.... masih mengharapkan anak2 nye yang pelawa tapi majoriti tak semawa langsung.... padahal rumah masing2 dekat jea.... Aku tak pasti mengapa dema sanggup tak jenguk mak dema berbulan2.... apa le salah opah aku... esok, aku akan pulang ke tapah... aku tak pasti macammana le opah aku akan survive...setelah banyak kali dia terjatuh akibat tergelincir..... aku yakin.....satu hari nanti, anak2nya akan rasa apa yang opahku rasa....... dan aku yakin aku mampu untuk senyum sinis kerana aku tahu, siapa diri mereka sebenar. Aku berharap, anak aku tidak mencontohi mereka....

1 comment:

aisya sakaria said...

nenek sy pun anak2 dia malas nak jaga. harap2 sangat sy boleh jaga ibu bapa sy bila tua nanti..

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...