aku-dan-photography

Monday, May 23, 2011

mistik

minggu lepas... aku beli bola nie... so aku main ngan danny, kemudian aku tido... lama tak menendang... cepat letihnya.... jadi danny main jap sorang2.... lepes tu, dia pon nak rehat bersama aku kat bilik... tak lama kemudian dia pon keluar bilik..... BOLA TU HILANG! sedangkan pada masa tu cuma pintu sliding je terbuka..dan betul2 dekat pintu tu, orang umah aku dan opah tengah story2.... dalam rumah cuma ada aku,danny,orang umah dan opah aku... pintu belakang tutup...maka nak keluar masuk, mesti melalui pintu depan...... Bola tu besar, kalau begolek keluar...pasti opah dan orang umah nampak! Jenuh kami cari,mmg tak jumpa....... sampai ke dapur...melangkau pemikiran rasional.... 1 minggu aku pikirkan ke mana dan macammana bola besor tu boleh HILANG tanpa jejak! hidup kekadang mistik. Kulop Ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...