aku-dan-photography

Sunday, May 8, 2011

mancing di chenderiang

hari sabtu aku mancing di chenderiang.tempatnya Kat dalam sana.-tak pernah aku sampai. Berdua dengan rakan sekerja.

oleh kerana tempat tu terpencil maka aku Bawak moto-dan moto aku dah hampir setengah tahun tak setat-lupa-dan oleh itu menitik2 peluh jantan taim aku nak kasik moto aku bernafas semula.

kali ni mancing sungai-aku lemah betul sebab aku tak pandai nak agak2 time bila ikan tu makan.

selama 3 jam aku tunggu aku.-sekor ikan pun tak naik-sedangkan membe aku tu dapat naikkan 5 ekor. Lagi bertambah panas!

last time balik aku singgah capati corner-bungkus 5 keping. Puas hati!

hidup kena bersabar
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...