aku-dan-photography

Friday, May 20, 2011

makan sebelum kul 7 malam

la ni aku amalkan makan sebelum kul 7 malam..... ni adalah kerana aku dalam peroses nak mengurangkan ukurlilit pinggang.... di samping itu juga aku tengah minum greenlife/ greenlite.. entah mana satu ejaan yang betul... so, rajin le aku ke ayor! tapi best sebab pada masa yang sama dapat kurangkan gastrik! ironiknya.......pepagi udah lapor le pulak......dan makan pagi dah macam tengahari! hidup kekadang selamba.... Kulop Ludin!

3 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

dulu ieda pon mkn awal utk kurus skit, skit je la hehhehe tapi skang kene mkn sokmo sebab peknen, uhuhuh! :)

アヌム ちゃん said...

Salam. singgah sini ye~ Nice blog :)
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

Faridah said...

amalan yg baik tu sir.tp teman pon suka mkn pas kul 8 baru rasa lapor taim tu.

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...