aku-dan-photography

Sunday, May 15, 2011

kualiti taim ngan opah aku

pagi tadi aku tengok opah aku duduk layan feel ateh kerusi roda, kebetulan ada satu lagi kerusi roda kosong,so aku layan feel sebelahnya. Opah bercerita tentang silamnya, jerihnya membesarkan anak2... airmatanya dah kering. Kemudian, aku ke rumah mak sedara aku... aku story2 keadaan opah dengan harapan mereka akan faham... Tak pernah aku "bahasakan" mak sedara aku kerana aku dah didik supaya menghormati orang yang lebih dewasa daripada aku..tapi aku berkias2, rasanya mak sedara aku faham. Katanya, dia akan ziarah opah... Samada itu akan terjadi, aku tak pasti tapi yang nyata..aku telah menjalankan tugas aku sebagai cucu yang paling tua dalam famili.... Aku ni umpama anak yang paling bongsu dalam keluarga...so, suara aku tak berapa kedengaran..........

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...