aku-dan-photography

Monday, May 23, 2011

ke pekan tanjung rambutan

esoknya aku ke pekan tanjung, aku dan orang jalan berdua sebab danny dah ikot toknye makan roti canei di batu 8. aku beli belon besor nie... harganyaa rm10..... (terkiki, bola tu mungkin pecah) Bola ni dah aku beli kali 2! dalam masa 2 minggu.... ada sebab kenapa aku beli lagi!

2 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

heheheh ari tu lalu tepi gerbang malam ada nampak jual bola ni, byk betoi :)

kulop ludin said...

sonok ada seketul... nampak cute!!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...