aku-dan-photography

Saturday, May 21, 2011

!! the izat.com: Al Fatihah Untuk Telordibasuh

!! the izat.com: Al Fatihah Untuk Telordibasuh

DSC07410


beberapa bulan lepas, ada sorang blogger singgah kat blog spenda nie... dengan nama link yang menarik.. Telordibasuh... Aku jadi kurius...nak tau apele cete blog tu...

lepas melawat blog tu, aku dapati blog tu menarik dengan sisipan cerita yang kekadang kita tak terfikir nak fikir... dari titik tersebut, selalu gak aku blogwalking ke blog telordibasuh.

Kemudian aku tertinggal disebabkan aku sibuk... beberapa hari lepas, ada sorang lagi blogger singgah di sini...aku follow linknye..ghope2nyea.. blogger nie bekas housemate blogger telordibasuh...

Aku terkejut kerana dalam post terkini, blogger telordibasuh dah takde kat dunia nie..... bila aku singgah ke blog telordibasuh... aku dapati last postnye bertarikh 15hb May 2011 dan pada 19May.. (4 hari kemudian) Dia telah meninggal dunia.....

Semoga rohnya dicucuri rahmat, AlFatihah buat arwah.....

Hidup Kekadang kenangan,
Kulop Ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...