aku-dan-photography

Saturday, May 28, 2011

facebook dan aku!

kadang2 kat fb... post aku melampau2.. kikiki! tapi apa yang aku tulis tak membayangkan perasaan sebenar sebabnya di fb aku tidak gemar siyes2... tidak berpolitik.. aku guna fb untuk berkenalan ngan jurugambar terbaik macam saiful nang, wazari wazir, harris hamdan dan kulop ludim ( sekadar nyebut beberapa nama) jadi banyak aku belajor... selebihnya aku sosial ngan kawan serta park gambor2 aku... oleh itu aku yakin dengan hati bertaman nie , aku sentiasa letak insan dalam gambar nie sebagai penghuni tetap jiwa aku... hidup kekadang selamba. KulopLudin *sesapa nak add aku kat fb, klik kat siggy tu yea... oleh kerana aku agak memilih untuk add fren.... keutamaan pada pempuan,lawo...takde bulu kaki ngan halkom! kikiki!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...