aku-dan-photography

Friday, May 6, 2011

Bercuti di langkawi

hujung bulan ni cuti sekolah-dan time cuti sekolah nie le aku boleh jalan2 tenangkan fikiran bersama orang umah dan Anak.

cadangan awal aku nak outingvacation Kat teluk batik-dekat. Murah dan tepi laut. Tapi orang rumah bagi cadangan apakata ke langkawi.Em-betul juga.-alang2 cuti ..-bior merasa jalan jauh sikit-so aku buat tempahan online.

aku pilih bayview hotel.-aku dah Try 2 kali dan aku berkenan.. Setelah Klik kompom.-transaksi pun diterima.. Baru aku perasan.-aku dah terlebih 1 hari.-jadi 3 hari bermalam di sana-patut le rasa tinggi Harganya-ini kerana aku terlepas pandang 31 mei!

oleh kerana aku baru belanja2 time ke haadyai dulu maka bajet ada kering sikit.-untuk selesaikan masalah ni maka aku bercadang nak bank in syiling Kat dalam bilik tu.. Ada le dalam 7/8 kilo.. Ataupun last usaha.. Aku nak gadai seluar katik lama aku.. Dapat le bayar duit sewa kereta Nanti..

la ni biar aku nap jap.. memikior sambil bermimpi camne nak cekau duit..

*lengan atas dahi.
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...