aku-dan-photography

Sunday, May 8, 2011

1MALAYSIA 1RM10


Masa awal2 januari dolo aku dan orang umah dah berkira2 nak menabung 1hari rm10... tak kira ribut atau apa saja kami akan masukkan not tersebut..targetnya nak belanja outing satu semenanjung nov/dec nanti.

So kalau ikot kira jari...boleh le dalam 6k... ok tuh! Tapi disebabkan baru2 dah ke siam jadi ada banyak sudah cobeh2.... banyak sangat2!

Kini aku nak try lagi menabung untuk beli lens Sony 70-200 G kalau ikot harga terkini.... hampir2 7k... peh, leh berdarah idong!

Dan aku masih mengamalkan konsep menabung....

"Menyimpan masa susah, mengeluarkan pun masa susah"

Kikiki...
Hidup kekadang selamba
Kulop Ludin

posted from Bloggeroid

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...