aku-dan-photography

Friday, April 8, 2011

sebati Kem Bestari Solat 2011

hari ni anak aku hadiri kem bestari solat. satu pogram yang diwujudkan taim mantan PM paklah yang masih kekal hinggan kini di mana anak2 kita diajar mengerjakan perkara wajib sebagai seorang islam. bagus pogram2 camnie.. kesannya dapat kita lihat bukan sekarang tetapi dalam 10-15 tahun akan datang...

danny macam biasa, excited dan sebabkan keterujaan tu sangat... hari ni dia landing dalam longkang... payah nak cakap...

esok, bersambung lagi dari jam 8 pagi hingga 12 tengahari... maknakata, hari sabtu nie.. hari krojea le jugak disebabkan pada masa yang sama ada ladap kat skolah aku... entahlea... dema takde kualiti life ngan keluarga...taim cuti pon nak wat ladap.... patotnyea taim cuti ni layan keluarga...layan anak.. (kualiti taim) tapi idak...

dikesempatan itu jugak aku mengasah skill potograpi aku dengan ngendap2 serangga2 yang ada.... dapat le sesnap dua...

learning mode

Hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...