aku-dan-photography

Wednesday, April 13, 2011

saham bank rakyat

khamis lepas bank rakyat umum jual saham kepada pelanggannya-berita ni dah lama orang tunggu selepas bank rakyat stop dari menjualnya entah berapa tahun2 yang lepas. Dulu sapa yang buat pinjaman peribadi semacam paksa rela kena beli saham bank rakyat tapi bila dapat dividen yang lebih tinggi dari lain2.. Dah payah nak tambah saham.

So aku tak nak lepas peluang tambah lagi saham bank rakyat-masa aku sampai bank rakyat tapah.. Aku dapati rata2 orang yang datang sama tujuan dengan aku. So masa isi borang-brader jaga merangkap kerani Kat situ bagitau kalau nak beli saham hanya rm500 sahaja dibenarkan dan kalau nak tambah kena isi borang waiting list..

peh.. Nasib baik jaga tu dah sound awal2 idak kalu terpaksa aku isi borang lain sebab maleh nak padam angka 150 ribu.. Hehehe.

hidup biar seimbang
kulop ludin

2 comments:

sifooden said...

teman pun sedor deme bukak saham bank rakyat nih..

kulop ludin said...

moh nambah saham lagi... godek2 mana yang ada!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...