aku-dan-photography

Saturday, April 16, 2011

saham bank rakyat tapah

lepas jumaat, aku sekali lagi ke bank rakyat tapah sebab orang umah pula nak jugak tambah saham seperti yang sedia maklum.

ramai orang , masing2 ngan borang kerana nak rebut peluang menambah saham yang ada.. 1 bilion yang ditawarkan rasa aku kejap akan tercapai.. Bagus le bagi mereka yang menabung..

konsep tabungan aku lain sikit .. Menyimpan masa Susah.-mengeluar pun masa Susah.-jadi adil situasi tu.. Ada yang menyimpan sampai tak gheti2‪ nak kuar.-hebat!

aku terfikir.. Simpan duit banyak2-ikat perut. Tak belanja atau belanja orang semata2 untuk Anak.. Apa gunanya? Pada aku biar balance kalau menyimpan.save some spend some, both enjoyed!

dan bukan harta yang banyak dapat membantu kita Esok tetapi doa Anak.. Tu yang penting.. Dan untuk mencapai misi tersebut.. Kita bekalkan ilmu agama yang secukupnya..

hidup kekadang selamba
kulop

1 comment:

The Traveler said...

berbaloi ke yob melabur di bank rakyat ni??

http://syah916.blogspot.com/2011/04/perlu-ke-syer-bank-rakyat.html

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...