aku-dan-photography

Saturday, April 2, 2011

Nokia N8 orange

Nokia N8 orange by Kulop Ludin
Nokia N8 orange a photo by Kulop Ludin on Flickr.

aku ke kedai nokia tapah... tempat yang paling aku takot selepas balei polis.. sebabnya kebiasaan mesti ada benda2 pelik aku terbeli...

kali ini saja2 aku nak tengok2 henset sebab hset orang umah macam dah poblem jea...

tokei tu bagi le aku samsung, tapi aku tak minat... android.... maleh nak guna sebab bateri dia cepat haus.... kuat makan bateri!

alih2... aku belikan nokia n8 kaler oren...kira macam hadiah besday la... nak beli aiped..mahal lak rasanya!!

so aku niknokia kaler hijo manakala orang umah niknokia kaler oren... elok le tu, sehati berdansa....

la nie... orang umah tengah belajor2 camne nak guna niknokia tu... mesti dia pening2!!

hidup sehati berdansa
Kulop Ludin

2 comments:

orang muo said...

nokia n8 terbaik..org muo punya n8 silver daaa he he

kulop ludin said...

hehe... senang orang muo nak update blog... senapeh jea...

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...