aku-dan-photography

Tuesday, April 5, 2011

model photoshoot


hari ahad lepas aku ke taman botanical di simpang pulai ipoh.ada model photoshoot organise by malaysia alphanatic clique dalam facebook-aku kenal foundernya sebab aku pernah berurusan dengannya sebelum ini.

pagi tu aku rasa ok sikit, rasa gastrik tu terkawal-so aku dan orang umah serta danny terus ke simpang pulai.

bila sampai sana aku dapati dalam banyak2 tu.. Aku yang paling muda.-hehe muda dalam hati.

ada 4 model .. Muda2 belaka..aku banyak diam sebab ini merupakan pengalaman pertama, Jadi aku lebih kepada memerhati bagaimana model photoshoot dijalankan.

orang umah dan danny ke sana ke mari.-dalam kawasan tu-dan tak lama danny telefon ngajak balik-lebih kurang sejam aku di sana...

tapi memang elok aku balik sebab gastrik aku dah mula balik mengganas-senak dah terasa makin kuat..

memang teruja apabila kita fokuskan pada model-dan rakan photographer yang lain-aku nampak mereka bersungguh2 mencari posisi yang sesuai.aku pun cuba menyelit.. Dapat beberapa shot2 yang menarik!

MODEL PHOTOSHOOT

ngantuk, stop dulu..

hidup kekadang selamba
kulop ludin

2 comments:

Mario said...

bro guna camera apa eh...

kulop ludin said...

sony dslr a550....
untuk sessi nie.. teman guna 50mm f1.4.

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...