aku-dan-photography

Sunday, April 17, 2011

mancing di tasik bandar baru kampar


seperti yang aku plan.. Aku pun angkut satu famili ke tasik bandar baru kampar untuk outingfishingcation.

keadaan cuaca sangat elok dalam jam 9.30 pagi-burung2 terbang mencari rezeki-aku dan danny mula melemparkan pancing masing2.. Nice aku dapat ajar danny lempar pancing buat kali pertama-sekurang2nya dia ingat satu hari Nanti bapaknya yang ajar dia melempar pancing-dan Nanti bila time dia ngan Anaknya melakukan perkara yang sama-dia akan terkenang saat2 indah macam tu.

12.30 aku stop mancing-danny dan orang umah dalam kete. Hujan lebat-ikan sekor pun tak naik2 lagi-yang aku dapat kulit tiram-tu je.

12.45 Kat mc donald kampar-beli burger dan ayam.

dalam kete-danny inform Kat aku yang dia rasa Happy sebab dapat fishing-its all about spending quality Time together with him.

life as it is
kulop

4 comments:

sifooden said...

Salam yeop,
teman pun bawak anak teman gi mancing ari sabtu lps. Xcited bebenor dia. Tp br 45 minit mancing, dia sound," ayah, damia panas ler. Damia nk balik". kuikuikui

kulop ludin said...

kikiki....
45 minit baru bak warmup tuh....

Piah Becok said...

mantap!!!!! best kan bile anak cakap die hepi spent time dengan kita? haiiiiiii~

kulop ludin said...

betul tu... walopon kita tau.. dia akan ingat2 lupa taim dah besar nanti tapi yang penting...kita dah pupuk semangat camtu secara tak sedar...

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...