aku-dan-photography

Monday, April 25, 2011

MAJLIS PERKAHWINAN ENCIK MUHAMAD WAHYIE DAN CIK YUSZANIZA

ini projek hari sabtu lepas 23/05/2011, yang kawin nie adalah chef di restoren liswan area batu 8 berhampiran esso kat ulu kinta.

aku setat jam 9 pagi dan habis dalam kul 3 petang... leh tahan gak la berpeloh2nyea... tapi kira ok gak sebab satu team terlibat sama ( ada 3 orang tukang tangkap gambar di bawah photolensa group)

MAJLIS PERKAHWINAN WAHIE DAN YUSANIZA

kali ini kejap je settle akad nikah...takde le berpeluh2 pengantin lelaki.....

DSC07656
famili belah lelaki memang happening... riuh rendah.... pandai lak dema posing2 jadi tak berapa payah tugas aku!!!

selamat pengantin baru buat encik wahyie dan pasangannya cik yuszaniza....moga kalian berbahagia ke anak cucu!!

hidup kena kawin
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...