aku-dan-photography

Friday, April 1, 2011

Hepi Besday Ayang...

video
Sedor tak sedor udah sampai 1hb April... Selain daripada aprilfool hari ni jugak hari yang istimewa kerana hari nie merupakan hari lahir buat isteri tercinta.

Pagi tadi sementara aku dan danny meneka jenis kuih kat sekolah, kami berdua berkira2 untuk membuat sedikit kejutan buat insan yang istimewa... aku tulis kat nota danny, balik nanti kita beli kek kemudian danny tambah... beli siti nurhaliza books ( majalah ) Dia faham maknya minat kat siti nurhaliza.

Kebetulan takde lak majalah terkini Siti Nurhaliza kat ananda Tapah... jadi plan kena tukar... kek + apa2 present yang sesuai...

Hari ni jumaat jadi jalan dalam pekan Tapah sibuk, memasing nak balik awal... agak payah aku nak cepat... terpaksa menyontot perlahan2 dalam pekan tapah.

Kami beli kek kemudian ke pasar kawan cari hadiah.... semua settle dalam 45 minit gak.... Semua cepat dan pantas...

"Selamat Hari Lahir Ayang.. Moga bahagia disamping dua BoBOI yang ada kat umah nie...We Love You beri de beri Much!!"

Hidup kena Ingat
Kulop Ludin

4 comments:

doty said...

thank u laling.. happpy sesangat.. sedap ke tu.. tapi hadiah tu sebenarnya beli untuk sapa yek??... musykil2....

kulop ludin said...

welkam too... perezen tu danny pilih tapi nampak gayanya jadi hak dia le kot...
moh ke tesco, beli tibi 42 inci...

Dak Wan® said...

Hepi Besday gak utk org ghumah dari teman sekeluarga di Langkap ni.

kulop ludin said...

timakasih mike.......

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...