aku-dan-photography

Tuesday, April 19, 2011

hari keluarga kuarters guru

semalam dan hari ni , adalah sambutan hari keluarga tempat tinggal aku-so macam biasa aku Jadi ajk dokumentasi.-pendek cakap Jadi tukang tangkap gambor.
segalanya telah dirancang oleh ajk lain2.. Ada sukaneka dan pelbagai aktiviti lain.aku dah bersiap2 ngan gear untuk merakamkan moment2 menarik.

aku merasakan satu penghargaan dapat terlibat sama dalam aktiviti kali ini tambahan pula dalam bidang yang aku suka.

ketika gambar ini disnap oleh Anak aku.. Pada hari isnin.. Dan ketika sebahagian penghuni kuarters turun untuk menghantar bekalan bagi dikumpulkan di surau...

sesuatu telah berlaku...

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...