aku-dan-photography

Thursday, April 28, 2011

hakim public speaking

aku dijemput Jadi hakim public speaking di sk haji hassan tapah road-dema lantik aku Jadi chief judge.

public speaking ni bukan semua orang berbakat untuk bercakap secara langsung-tapi amat sesuai untuk membina keyakinan diri apabila berhadapan dengan orang ramai.

biasanya part pertama, macam ayor je bebudak tu berkongsi cerita dalam bahasa inggeris tetapi apabila masuk part imprompt to.-baru kita nampak penguasaan bahasa secara spontan merupakan nadi dalam berpublic speaking.

hampir 2 jam setengah hanya untuk 12 peserta.kalau atas 20 aku rasa Mau aku Bawak sekali tikar dan bantal...Kebetulan pula waktu aku berjumpa klien2 hari ini memang banyak tapi aku layan juga karnival bahasa atas sebab2 support kawan2i..

la ni aku dah nguap 18 kali melayan ngantuk sambil menunggu sirloin steak di rest house tapah yang lama betoi nak sampai..

hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...