aku-dan-photography

Tuesday, April 12, 2011

danny dalam surathabor

masa ngajor tadi ada anak murid info aku.. dia kata anak sir glamor masuk surathabor... haih.. terkejut aku, masa bila lak?

kemudian lepeh dia tunjuk keratan surathabor semalam.. baru aku teringat taim raja muda perak ke temoh hari ahad lepas, kami ada jenguk2 kat karnival kesihatan tu....

kira ada news value gak gambor nie..sebab dalam bebanyak2 potograper tu snap... dma pilih hat nie... mungkin nampak kemesraan dalam gambor nie di mana budak pempuan kecik yang salam raja muda tu kelihatan ceria (anak murid aku gak... murid asli tahun satu tapi amat petah berbahasa melayu dan gemar nyanyi lagu jastin biber....)

manakala danny menghulurkan tangan menunjukkan bahawasenyea subjek yang kecik2 ni pon memahami institusi diraja...(gamaknye la)

orang umah aku nampak cikit jea... sebab taim tu katanya dia nakl hulurkan danny bagi bersalam ngan raja muda perak...

aku? aku ada di sebelah sana.... tengah snap gambor orang bawak dram... kikiki...

kalau aku ada sekali... FullFrame le jawapnyea....

hidup kekadang selamba
kulop ludin

2 comments:

ibuayu said...

wah glamer danny

kulop ludin said...

gambor tak sengaja tu....

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...