aku-dan-photography

Thursday, April 28, 2011

cuti2 luar malaysia

jumaat ini jika dipanjangkan umor.. Aku akan ke hatyai. ngikot rombongan cik kiah yang dianjurkan oleh rakan sekerja.

ini adalah lawatan luar negara pertama bagi aku sekeluarga. Dan merupakan pengalaman pertama Anak aku naik bas.(tadi dia dah siap beli bantal kecik kaler oren Kat tesco-katanya nak guna time tido dalam bas) memang nampak excited!

bagi aku dan orang rumah, kami akan ke mana2 sahaja asalkan tak naik plane-sebab kami berdua masih lagi gayat untuk mencuba.tambahan pula aku, skylift Kat bukit merah pun leh ketor pala lutut time aku naik!

aku tak plan beli apa2, cuma nak tengok2 suor katik yang sesuai ngan saiz aku.. Suor katik yang ada sekarang nie -getahnya dah longgar!

hidup kekadang jejalan
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...