aku-dan-photography

Thursday, April 21, 2011

camplong / tamplom

permainan nie permainan lama jaman aku budak2 dulu-masa tu mana ada playstation.. Yang ada police station.. Hehehe.

menggunakan buluh dan buah terung belanda atau kertas suratkhabar yang dibasahkan Sebagai peluru.-daya imaginasi mula berputar.. Ala2 kombat sesekali mafia pun keluar..Seronok.. Terutama bila bunyi impak semasa peluru dimuntahkan.-thrill..

kini permainan ni telah dikomersialkan menjadi paintball-selamat le buluh2 yang ada..

hidup kekadang retro
kulop ludin


ps: aku pun tak pernah main game ni.. Hehehe

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...