aku-dan-photography

Thursday, April 7, 2011

buku fungsi kawalan dslr

ada satu buku yang sangat sesuai bagi dema2 yang ingin memahami fungsi kawalan dslr dalam bahasa mudah, bahasa malaysia.

ditulis oleh seorang jurugambar berkemahiran tinggi... Nama penanya paksu manual.-difacebook... Penyampaian mudah.. Aku pasti korang akan dapat ilmu yang bermanafaat jika membaca buku ni... Harganya memang berpatutan hanya rm12.90.. Aku beli secara pos.Jadi tambah sikit je kos pos....

sesiapa berminat boleh add paksu manual di facebook...

hidup berkongsi ilmu
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...