aku-dan-photography

Sunday, April 10, 2011

bersama raja muda perak

pagi tadi dalam jam 10 lebih aku ke sekolah cina Kat temoh. Ada pelancaran karnival kesihatan oleh raja muda perak..

orang rumah teringin nak tengok secara langsung raja muda dan familinya tapi yang hadir cuma raja muda Sorang je-kira ok gak sebab orang umah tak pernah tengok raja muda nie.

aku macam biasa cuba untuk snap potret diraja walaupun ramai tukang gambar berebut2 mencari angle yang paling baik.-aku takleh nak nyelit lagi dah.. Mana yang sempat, aku gitu2 jea..

macam2 aktiviti dijalankan.. Dari derma darah sampai kepada check darah.-aku nak derma darah tapi rasanya darah aku banyak gula sebab sebelum sampai aku dah pekena 2 keping roti canai dan teh ais.-rasanya tak manis derma darah skali ngan manisan yang ada dalam tu..

orang ramai kelihatan puas-ada yang datang ngan bas charted-jalan kaki.merata ceruk sampai .. Macam2 jenis solekan.bau2an boleh aku lihat dan hidu.

apabila tahap nikotin jatuh ke kritikal, aku cari port untuk ngecas.. Kebetulan ada satu unker cina sama matlamat ngan aku.. Dia pun berkata:


"pilihanraya sudah dekat"

aku rasa aku paham apa yang unker tu maksudkan tapi aku tak kisah kerana..

hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...