aku-dan-photography

Tuesday, March 22, 2011

yang besar punya

aku tak berapa makan duyan tambahan pula hari nie ada workshop pulak.. So langsung tak jamah walaupun seulas.. Mesti aku sendawa dan mesti orang putih tu lari tak cukup tanah.. Idak pun jenuh dia lari keliling mini stadium tapah yang berhampiran!

sebiji memang untuk danny jea.. Udah orang rumah aku risau sebab danny ni cepat panas badan!

kini bau duyan tu mengharumi di dalam rumah nie.. Aku... Cium bau macam 3 abdul!

time nak pegi workshop!

hidup kekadang selamba
kulop

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...