aku-dan-photography

Sunday, March 20, 2011

usaha macam lalat


learn2

lalat ni aku respek sebab deme rajin.. tepis kanan dema konar belah kiri.nak pukul dema, bingkas pula terbang merata!

macam tu le kalau dah ada keluarga.. Apa saja masalah kita settle cepat dan hebat. Kalau tengah belajar pun sama. Rajin cari jalan selesaikan masalah..

aku teringat kata2 yang ditulis bekas boss aku dulu dalam takwim..

"jangan Jadi lalat yang menghurung daging yang busuk"

aku tak pasti sapa Jadi lalat dan sapa pulak Jadi daging busuk! Apakah boss aku maksudkan jangan ampu2, bodek2 dia sebab dia Umpama daging busuk atau dia anggap kami nie lalat yang berbulu2 serta bermata2..

Dan ironiknya.. Ke mana dia pergi dia sentiasa Jadi daging busuk...

hidup selalu terkena
kulop ludin

nota kaki: bekas boss aku tu hutang aku hampir 1.5k... Kompon menjawab le ngko Nanti.. Bila semua kena adili!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...