aku-dan-photography

Friday, March 18, 2011

SUKAN PERAK VI SILAMBAM SM SAINS TAPAH

Tadi aku ke sm sains tapah menyaksikan kejohanan SILAMBAM Sukan Perak ke VI.

SUKAN PERAK VI SILAMBAM  SM SAINS TAPAH
Kat banner tolih 17-19/3/2011 rupanya hari nie baru bermula, semalam aku pergi kata abang guard.. peserta belum daftar lagi... so hari nie agak2 betul timingnya..tanpa membuang masa aku drag skali danny ke ke kejohanan itu...

SUKAN PERAK VI SILAMBAM  SM SAINS TAPAH
tak lama kami kat situ sebab danny takleh lama... kejap jea nak balik dah... dia boring... padahal bukan senang nak tengok SILAMBAM berirama..

SUKAN PERAK VI SILAMBAM  SM SAINS TAPAH

tapi aku pelik, ngapa le dema idak pasang lampu.... mmg gelap la.... sepatutnya kejohanan besor camnie kene le bagi cerah2.... baru leh nampak bunga2 SILAMBAM lebih jelas dan... aku idak le payah sangat nak blending iso/SS/F... nakje aku palam flash tapi rasa ganggu kejohanan tu nanti...

hidup kekadang sepot
Kulop Ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...