aku-dan-photography

Monday, March 7, 2011

spenda sauna

ni untungnya kalau tempat krojea penuh ngan rakan kerja perempuan. Pasti ada produk2 kecantikan yang boleh dema kongsi ngan aku..

kali ni seluar katik panas.. Ada level kawal tahap panas Jadi bila pakainye Nanti idak le lebor.. Panasnya dapat cairkan lemak2 tepu yang hinggap Kat mana2 tempat yang patut.

aku paling suka arahannya yang cukup jelas dan mesra pengguna. Menurut info yang diterima, memang berkesan.. berpoluh2..

aku tak pasti samada nak Try ke idak sebab aku lupa nak tanya samada sipemakai tu kena sarung suor nie sama macam sarung suor katik seperti biasa ke idak..

aku takut ada yang berbau hangit garing2 macam bau rambut tebako!

hidup kekadang panas2
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...