aku-dan-photography

Monday, March 28, 2011

secret recipe durian

memang sedap betul kek durian nie-setiap lapisan tu terasa lemak manis durian yang di selang seli kenikmatan krim yang dikisar halus..suapan pertama tu membuatkan aku terkenang pengalaman pertama makan durian batu semasa bertugas di sebuah sekolah berhampiran lata iskandar.

sebelum ni aku cuba cis kek tapi tak habis sebab mungkin tak biasa.-tapi kek durian ni.-haih patutnya aku beli seketul besar terus..

lupa, Kat kampar ada secret resepi.harap2 sama rasa ngan jusco ipoh ni..

hidup kekadang manis2
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...