aku-dan-photography

Friday, March 4, 2011

sambung belajar

tak lama lagi ramai kawan2 aku akan sambung belajar.. Mereka akan Jadi kolej boi/girl... Galas beg..peh muda kembali..

aku? Aku tak minat sebab belum sampai seru.. Aku dah tak boleh tahan kalau duduk terkurung sambil dengar orang bagi syarahan.. Memang terasa berbulu satu badan.. Miang je rasanya.. Malahan kalau meeting lama2 pun sama.

mungkin disebabkan kursus yang ditawarkan tak kena ngan jiwa aku.. Aku nak belajar apa yang aku Seronok untuk belajar..

tetapi jika keadaan memaksa, aku mungkin kena sambung belajar juga..sekiranya hati terbuka..

hidup kekadang menuntut!
sir kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...