aku-dan-photography

Wednesday, March 2, 2011

pasang ayor bertapih

So member aku pun sampai ke rumah.. Tak setting time.. Kebetulan aku balik jap sebab lepas ni ada koko Kat tempat krojea..

buat punya buat.. Ada dripping lak Kat area2 penutup..jenuh member aku wat bagi ilang tapi masih lagi ada dripping.. Kini aku masih menunggu sorang lagi kawan untuk settle masalah tu..

sayang gak kalau dripping tu dibiorkan.. Semua dikira tu!

tapi entah kenapa badan rasa letih betul minggu nie.. Agaknya nak kena sulam ayor nano kot!

hidup kekadang lesu
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...