aku-dan-photography

Saturday, March 26, 2011

mintak 50sen

unkel ni cukup orang kenal Kat tapah-kerjanya mintak 50sen... Tak pasti samada saja2 atau termasuk kategori orang istimewa.

kalau Ikutkan dah 14 tahun aku nampak unkel nie Kat tapah-dan pernah sekali dia mintak aku 50sen Kat komtar,penang. lepas aku bagitau dah bagi Kat tapah -langsung laju je dia blah-aku muskil..

siapa sebenarnya unkel nie.. Nanti bila ada kesempatan leh ajak dia Minum sekali.-lepas tu bagi 50sen...

hidup kekadang sen juga
kulop ludin

3 comments:

Azza Firza said...

selamat pagi, uncle 50 sen, apa salah nya bersedekah kan ? :) thanx lawat belog azza, now, visit ur belog, ada masa, visit mine too ya :D maaf, pagi nie post HOT dan agak tak bertimbang rasa, namun masih baik hati :

Apa Kaitan AzzaFirza dengan BETINA dan BITCH ?

kulop ludin said...

hehe..... setuju gak tapi kalau dah 14 tahun asek kena bagi 5 posen.. mau paneh perot gak...

btw, thanks for commenting...

Tokan said...

Selalu sangat nampak uncle ni...kat restoran dpn masjid tapah tu..ksian juga kdg2 tngok kena halau dgn tokey restoran..kdg2 tngok macam sihat kdg2 mcm x...cuba2 tuan Kulop Ludin bongkar sikit kisahnya...tringin jgak nk tahu...

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...