aku-dan-photography

Wednesday, March 9, 2011

milo dari dulu hingga kini

masa kecik dolo milo ni minuman mewah. Nak menom milo sama macam makan ayam. Setahun sekali. Tambahan kalau dapat ratah milo idop2.. Peh, nikmat!

tapi kini budak2 sekarang .. Dah takde nikmat macamtu lagi.. Segalanya mudah dapat... Tak heran dema ngan milo2 ni.. Kasihan.. Tapi nak buat macammana dah makbapak mampu..

mungkin 32 tahun akan datang budak2 sekarang ni akan tulis perkara yang sama tapi isi yang berbeza..

"teringat nak dapat ps3 cukup Susah"

hidup kekadang terkenang
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...